Logo

Expeditie Noord najaar 2020 gestart

Een enthousiaste groep jongeren is eind september gestart met Expeditie Noord, coronaproof uiteraard. We zijn benieuwd waar ze over een paar maanden staan! Aanmelden voor de groep die in januari 2021 begint kan alweer.

Logo

Webinar: informatie over Expeditie Noord – Donderdag 9 juli a.s. om 12.00 uur

Overweeg je een tussenjaar of stop je met je studie?

Volg dan ons webinar op donderdag 9 juli om 12.00 uur.

Meld je aan door een mail te sturen naar info@expeditienoord.com

Loesje

Logo

Voorjaarsgroep 2020 heeft de Expeditie afgerond! Start najaarsgroep eind september 2020

De Expeditie die maandag 24 februari 2020 van start ging is coronaproof afgerond door de deelnemers. Conform de richtlijnen van het RIVM starten we eind september 2020 met een nieuwe groep. De nieuwe Expeditie zal deels offline, deels online plaats gaan vinden.

Expeditie Noord voorjaar 2020 van start

De Expeditie gaat van start op maandag 24 februari 2020. Dit keer in een compactere en verkorte vorm, met een gevarieerd en inhoudelijk programma. Van 24 februari tot en met 6 april komen we als groep elke maandag samen en gaan we actief aan de slag met als doel leren kiezen. Dit doen we op de vertrouwde manier door eerst in de spiegel te kijken en van daaruit op Expeditie te gaan. Ook besteden we aandacht aan algemene vaardigheden. Ons motto is ook deze Expeditie weer: stap uit je comfort zone! Hierdoor leer je jezelf nog beter kennen. Naast de groepsbijeenkomsten heb je ook een individuele coach die je begeleidt in jouw keuzeproces.

Naast de maandagen, gaan we soms op de dinsdagen op Expeditie, ga je zelfstandig aan de slag of heb je een gesprek met je persoonlijke loopbaanbegeleider. Houd deze dagen dus ook vrij.

De prijs voor deze Expeditie is € 700,- incl. BTW (versus het normale tarief à € 995,- incl. BTW)

De locatie is Gomarus In Company (naast het Gomarus College), Henriëtte Roland Holststraat 5a Groningen.

Ga jij mee op Expeditie? Meld je dan nu aan! Het aanmeldingsformulier vind je hier.

Logo

Expeditie najaar 2019 vol

De Expeditie die op 23 september start is vol. Je kunt je al wel aanmelden voor de Expeditie van januari 2020. Er worden nog een aantal Expeditie3D’s in het najaar gepland. Houd de website in de gaten voor de data en locatie.

ExpeditieNoord in het Dagblad van het Noorden

Harm de Boer is door het Dagblad van het Noorden geïnterviewd over zijn ervaringen tijdens ExpeditieNoord.

Bekijk het artikel hier op de website van het Dagblad van het Noorden

Logo

Expeditie3D loopt als een trein; werk maken van studiekeuze

Expeditie3D, de studiekeuze-driedaagse loopt als een trein. Trots als een pauw hebben deze toppers hun traject afgerond. Van harte allemaal.

Logo

Expeditie Noord natuurlijk ook op beurs tussenjaartwijfels

Geslaagde aanwezigheid van Expeditie Noord op de TussenjaarBeurs 2018. Doel: havo, vwo en mbo-scholieren, ouders en onderwijsprofessionals informeren over mogelijkheden voor invulling van een tussenjaar in binnen- en buitenland, gericht op persoonlijke ontwikkeling en voorbereiding. We hebben veel geïnteresseerden bij onze stand gehad en ook de workshops gaven positieve energie. Dank voor de organisatie!

 

Logo

Ga je mee op Expeditie?! Bekijk deze film gemaakt door twee oud-deelnemers!

IMG_1557

Gemaakt door Bart en Twan, twee creatieve oud-deelnemers van Expeditie Noord.

Logo

Moet alles altijd maar leuk zijn? Interessant artikel over dit thema

Goed nadenken over je toekomst valt niet altijd mee. Al die keuzes om te maken. En dat alles dan ook nog leuk moet zijn helpt niet. Hieronder een interessant artikel over dat altijd maar leuk zijn.

https://www.brainwash.nl/bijdrage/het-idee-dat-het-leven-vooral-leuk-moet-zijn-is-de-ziekte-van-deze-tijd