Expeditie S.O.S.

Een reddingsboei voor jouw studiekeuze

Expeditie S.O.S.

Save. Our. Studies.

Er zijn duizenden studies, vele studentensteden en tientallen universiteiten en hogescholen.  Daarnaast heb je nog je thuis-thuis om rekening mee te houden, je vrienden die misschien ergens anders gaan studeren en dan is een tussenjaar voor jou ook nog eens niks – wéér die corona. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Hierom bieden we Expeditie S.O.S. (Save Our Studies) eenmalig aan. Wij geven jou met Expeditie S.O.S. de handvatten die je nodig hebt om ondanks alles tóch de juiste studie te kunnen kiezen.

Expeditie S.O.S. is geheel online en bestaat uit 3 avonden met trainingen van 2 uur. Elke avond met een eigen thema en gegeven door een top trainer in het gebied.
De training begint iedere dag om 19.00 en duurt tot 21.00 met in het midden een pauze. We sluiten deze korte expeditie af met een gezellige, virtuele, borrel, een kans om na te praten met de rest van de groep.

Maandag 12 april – ‘Wie ben ik?’
trainers: Kim & Jos

Dinsdag 13 april – ‘Hoe filter ik studies?’
trainers: Vera & Isa

Woensdag 14 april – ‘Feedback, tips & een afsluitende borrel’
trainer: Jonas

Wij willen, en gaan, je natuurlijk niet beloven dat je in 3 avonden dezelfde resultaten boekt als in ons volledige traject. Wél geven we jou in deze trainingen de materialen om je op weg te helpen en een goed onderbouwde keuze te maken.

Aanmelden

Inschrijving Expeditie S.O.S.

De kosten van Expeditie S.O.S. zijn laag, je doet alle 3 de avonden mee voor maar €20,- als je ouders betalen, of €15,- als het geld uit eigen zak komt. Dit klinkt goedkoop, en dat is het ook – maar je verdient nu ook wel een meevaller.
Mocht je trouwens denken ‘dat is allemaal wel leuk en aardig, zo’n kort traject, maar ik wil meer’, kijk dan eens naar ons hoofdprogramma. Laat je in dit geval niet afschrikken om mee toen aan de S.O.S., als jij je na de S.O.S. inschrijft voor het hoofdprogramma wordt die €20 (of €15) omgezet in korting. Je kan alleen maar winnen!

Wil jij samen met ons je studiekeuze in goede banen leiden? Rechts op de pagina staat het inschrijfformulier. Je telefoonnummer gebruiken we om je een Tikkie te sturen voor de betaling. Via de zowel je mail als Whatsapp sturen we jou de link voor de Zoom sessie.

Tot dan!