• +0640161335
  • c.b.van.der.vlugt@rug.nl

Aanmelden voor opleidingen met selectie (zogeheten fixusopleidingen) moet vóór 15 januari 2018

Aanmelden voor opleidingen met selectie (zogeheten fixusopleidingen) moet vóór 15 januari 2018

Cato van der Vlugt No Comments

Alle fixusopleidingen zijn op Studiekeuze123.nl te vinden via de Matchfinder (gebruik filter ‘fixusopleiding ja/nee’). Er is ook een totaaloverzicht met alle fixusopleidingen.

Moet alles altijd maar leuk zijn? Interessant artikel over dit thema

Cato van der Vlugt No Comments

Goed nadenken over je toekomst valt niet altijd mee. Al die keuzes om te maken. En dat alles dan ook nog leuk moet zijn helpt niet. Hieronder een interessant artikel over dat altijd maar leuk zijn.

https://www.brainwash.nl/bijdrage/het-idee-dat-het-leven-vooral-leuk-moet-zijn-is-de-ziekte-van-deze-tijd

Meld je aan voor Expeditie3D; keuzedriedaagse 2017/2018; Decembergroep zit vol. In januari en februari 2018 is er weer een keuze3D

Cato van der Vlugt One comments

Dit najaar is Expeditie Noord met Expeditie3D gestart, een studiekeuzeworkshop op 3 dagen. Voor jongeren die gestopt zijn met hun studie of die na het behalen van een schooldiploma een tussenjaar hebben.

Ben je gestopt met je studie, heb je een tussenjaar of zit je in je examenjaar? Vind je het lastig om een studiekeuze te kunnen maken? Doe dan mee aan Expeditie3D. In drie dagdelen actief aan de slag met (studie)keuzes maken in een kleine groep van maximaal 12 deelnemers met ook voldoende individuele aandacht. Je krijgt zicht op (jouw) keuzestijlen, je talenten en competenties, onderzoekt studies en beroepen en je maakt een persoonlijk actieplan. Tussen de dagdelen door ga je zelf aan de slag met opdrachten. Ook ontvang je vooraf een portfolio-opdracht.

Data:

  • DECEMBERGROEP ZIT VOL. Dinsdag 5, 12 en 19 december 2017 van 9-13 uur. Locatie: Zernikecomplex
  • Maandag 8, 15 en 22 januari 2018 van 13.30 – 17.30 uur
  • 9-16 en 23 februari  van 13.00 – 17.00 uur.
Kosten
€ 50,- incl materiaal en koffie&thee
Aanmelden en meer informatie
Voor meer informatie kun je een mail  sturen naar c.b.van.der.vlugt@rug.nl of bellen met Cato 0640161335
Klik hier voor het aanmeldformulier

Opgave voor Expeditie Noord januari 2018 nu mogelijk

Cato van der Vlugt No Comments

De najaarseditie is van start  gegaan draait op volle toeren. Je kunt je nu al opgeven voor de volgende editie. Die start maandag 29 januari 2018.  Wil je meedoen, bel dan met Cato op 06 40161335 voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

Zo gaat generatie Z de werkvloer veranderen

Cato van der Vlugt One comments

De jongste generatie die nu op de arbeidsmarkt komt, is wezenlijk anders dan de vorige generatie jonge werknemers. Zo kent ‘generatie Z’ geen andere telefoon dan een smartphone en zien ze geen wezenlijk verschil tussen de virtuele en de echte wereld. Deze nieuwe werknemers hebben niet alleen maar voorspoed gekend en zijn daarom écht dankbaar voor hun baan. Ze zijn ambitieus en zó handig met technologie, dat werkgevers ze soms ook een beetje moeten afremmen.

zie artikel: https://www.personeelsnet.nl/bericht/zo-gaat-generatie-z-de-werkvloer-veranderen/

1