• +0640161335
  • c.b.van.der.vlugt@rug.nl

Ga je mee op Expeditie?! Bekijk deze film gemaakt door twee oud-deelnemers!

Ga je mee op Expeditie?! Bekijk deze film gemaakt door twee oud-deelnemers!

Cato van der Vlugt No Comments

IMG_1557https://youtu.be/ELfxbPPuR5s

Gemaakt door Bart en Twan, twee creatieve oud-deelnemers van Expeditie Noord.

Aanmelden voor opleidingen met selectie (zogeheten fixusopleidingen) moet vóór 15 januari 2018

Cato van der Vlugt No Comments

Alle fixusopleidingen zijn op Studiekeuze123.nl te vinden via de Matchfinder (gebruik filter ‘fixusopleiding ja/nee’). Er is ook een totaaloverzicht met alle fixusopleidingen.

Moet alles altijd maar leuk zijn? Interessant artikel over dit thema

Cato van der Vlugt No Comments

Goed nadenken over je toekomst valt niet altijd mee. Al die keuzes om te maken. En dat alles dan ook nog leuk moet zijn helpt niet. Hieronder een interessant artikel over dat altijd maar leuk zijn.

https://www.brainwash.nl/bijdrage/het-idee-dat-het-leven-vooral-leuk-moet-zijn-is-de-ziekte-van-deze-tijd

Meld je aan voor Expeditie3D; studiekeuzedriedaagse 2018; (januari en februarigroepen zijn VOL, nog plaats in maart en april)

Cato van der Vlugt One comments

In 2017  is Expeditie Noord met Expeditie3D gestart, een studiekeuzeworkshop op 3 dagen. Voor jongeren die gestopt zijn met hun studie of die na het behalen van een schooldiploma een tussenjaar hebben.

Ben je gestopt met je studie, heb je een tussenjaar of zit je in je examenjaar? Vind je het lastig om een studiekeuze te kunnen maken? Doe dan mee aan Expeditie3D. In drie dagdelen actief aan de slag met (studie)keuzes maken in een  groep van maximaal 12 deelnemers met ook voldoende individuele aandacht. Je krijgt zicht op (jouw) keuzestijlen, je talenten en competenties, onderzoekt studies en beroepen en je maakt een persoonlijk actieplan. Tussen de dagdelen door ga je zelf aan de slag met opdrachten. Ook ontvang je vooraf een portfolio-opdracht.

Data:

  • DEZE GROEP ZIT VOL!!! Maandag 8, 15 en 22 januari 2018 van 13.30 – 17.30 uur
  • DEZE GROEP ZIT VOL!!9-16 en 23 februari  2018 van 13.00 – 17.00 uur.
  • vrijdag 9, 16 en 23 maart 2018 van 9.30 – 13.30 uur (deze ochtendgroep zit vol, maar bij voldoende aanmeldingen gaat een tweede groep van start op vrijdag 9,16 en 23 maart van 14.00-18.00 uur)
  • woensdag 18 april van 9.30-13.30 uur, vrijdag 20 april van 9.30-13.30 uur en woensdag 25 april van 9.30-13.30 uur
Kosten
De  kosten voor de Expeditie3D  bedragen €95,-.
 
Aanmelden en meer informatie
Je kunt je tot 3 werkdagen voor de start van Expeditie3D afmelden. Annuleer je na de uiterste afmelddatum dan zijn we genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen en ontvang je een factuur.
Klik hier voor het aanmeldformulier

Actief aan de slag met je studiekeuze: Expeditie Noord, start weer in januari 2018!

Cato van der Vlugt No Comments

Twijfels over je studie, gestopt met je studie of zit je in je tussenjaar en raak je lichtelijk in paniek door de aanmelddata van 15 januari (selectiestudies) en 1 mei (overige studies) die eraan komen? Dan is Expeditie Noord misschien wat voor je, een intensief studiekeuzetraject in een kleine groep van max 14 deelnemers op maandag en dinsdag van 9.30-16.00 uur, drie maanden lang.  Je leert jezelf heel goed kennen, je competenties, je kwaliteiten, je gaat op bedrijfsbezoek, sporten, theater maken en vaardigheden als netwerken en presenteren. De kosten bedragen €995,- inclusief alles. Gespreid betalen is uiteraard mogelijk.

Opgeven kan voor de volgende editie. Die start maandag 29 januari 2018. We hebben nog een paar plaatsen beschikbaar. Wil je meedoen, bel dan met Cato op 06 40161335 voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

 

Zo gaat generatie Z de werkvloer veranderen

Cato van der Vlugt One comments

De jongste generatie die nu op de arbeidsmarkt komt, is wezenlijk anders dan de vorige generatie jonge werknemers. Zo kent ‘generatie Z’ geen andere telefoon dan een smartphone en zien ze geen wezenlijk verschil tussen de virtuele en de echte wereld. Deze nieuwe werknemers hebben niet alleen maar voorspoed gekend en zijn daarom écht dankbaar voor hun baan. Ze zijn ambitieus en zó handig met technologie, dat werkgevers ze soms ook een beetje moeten afremmen.

zie artikel: https://www.personeelsnet.nl/bericht/zo-gaat-generatie-z-de-werkvloer-veranderen/

1