• +0640161335
  • c.b.van.der.vlugt@rug.nl

Actief aan de slag met je studiekeuze: Expeditie Noord, start weer in januari 2018!

Actief aan de slag met je studiekeuze: Expeditie Noord, start weer in januari 2018!

Cato van der Vlugt No Comments

Twijfels over je studie, gestopt met je studie of zit je in je tussenjaar en raak je lichtelijk in paniek door de aanmelddata van 15 januari (selectiestudies) en 1 mei (overige studies) die eraan komen? Dan is Expeditie Noord misschien wat voor je, een intensief studiekeuzetraject in een kleine groep van max 14 deelnemers op maandag en dinsdag van 9.30-16.00 uur, drie maanden lang.  Je leert jezelf heel goed kennen, je competenties, je kwaliteiten, je gaat op bedrijfsbezoek, sporten, theater maken en vaardigheden als netwerken en presenteren. De kosten bedragen €995,- inclusief alles. Gespreid betalen is uiteraard mogelijk.

Opgeven kan voor de volgende editie. Die start maandag 29 januari 2018. We hebben nog een paar plaatsen beschikbaar. Wil je meedoen, bel dan met Cato op 06 40161335 voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *